Wielkanocne Warsztaty Kulinarne

Zbliżające się Święta Wielkanocne to doskonała okazja by zaszaleć w kuchni i poznać nowe przepisy! Z tego samego założenia wyszli uczestnicy wielkanocnych warsztatów kulinarnych, które w niedzielne popołudnie poprowadzili szefowie kuchni z firmy Pyrkowa Catering. 31 marca 2019 roku w sali MGOK roznosiły się nieziemskie zapachy. Szefowie wraz z uczestnikami przygotowali: zupę chrzanową z rzeżuchą oraz olejem dyniowym, roladki z kurczaka oraz nauczyli się fachowo zajmować mięsem drobiowym. To wszystko w miłej atmosferze, przy kawie i ciastku. Prowadzący pokaz: Mirela Bilewska oraz Krzysztof Nowaczyk ujęli publiczność swoim profesjonalizmem oraz szeroką wiedzą kulinarną!

 

GALERIA ZDJĘĆkliknij tutaj

 

Możliwość komentowania jest wyłączona.